22 september was het eindelijk zover, na weken organisatie door Remco van Balen, lid van de vrijwillige maar ook beroepsbrandweer, stapten 21 enthousiaste fietsers op de fiets voor de Eilanden trip voor de actie "Fiets mee. Strijd tegen littekens!"

Buiten zijn collega's van de beroepsbrandweer waren er ook vele vrijwillige brandweerleden uit ons dorp aanwezig, zelfs 2 medewerkers van de ambulancezorg hadden de wielerbroek aangetrokken voor de ruim 50km.

fietstour

Onder begeleiding van de coördinator van de vrijwillige brandweer Loek Rochus ging men om 10.00uur van start, vanuit Rozenburg via de Calandbrug-Brielle-Rockanje-Vierpolders enz was men net na 2 uur toeren weer terug aan de Laan van Nieuw Blankenburg, alwaar de vertegenwoordigster van de brandwondenstichting de stoere fietsers stond op te wachten.

Nadat men de fietsen had gestald en even wat had gedronken, kon Remco van Balen het door de wielrenners en de gemeenschap gesponsorde bedrag van 1500 euro overhandigen.

Hierbij willen wij de sponsoren hartelijk bedanken, mede door hun bijdrage is deze actie vanuit Rozenburg een groot succes geworden, de wielrenners spraken na de toer al over het organiseren en meedoen aan de tocht 2012.

Meer foto's kun je in ons fotoalbum bekijken.